Задържаха мъж, насочил пистолет и заканил се да посегне на живота

...
</TD
>Задържаха мъж, насочил пистолет и заканил се да посегне на живота
Коментари Харесай

Мъж е насочил пистолет и се е заканил с убийство на кмета на Ветово

Задържаха мъж, насочил револвер и заканил се да посегне на живота на кмета на Ветово, научи Ruse24.bg. Бързо произвеждане за хулиганската демонстрация е формирано против 40 годишния от Русе. До това се е стигнало, откакто в полицията е бил подаден сигнал, че на 11 май към 09:00 часа в град Ветово, по време на разкриване на футболно събитие, оповестиха от ОДМВР-Русе.

40-годишният мъж е направил дейности жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, откакто на публично място е викал и отправил обидни думи и реплики към кмета на град Ветово, заканил се да посегне на живота му и насочил оръжие.

40-годишният е бил арестуван от чиновници на районно управление (на МВР) - Ветово. Сигналът е документиран и е стартирано следствие - формирано е бързо произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) – Ветово за закононарушение по чл.325 ал.2 вр. ал.1 от НК  и за закононарушение по член 144, алинея 1 от Наказателен кодекс. На 40-годишния е повдигнато обвиняване и с разпореждане на прокуратурата му е постановено задържане за 72 часа. Работата по случая продължава.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР